05Φεβ

Με πλούσια δροσερή γεύση, έντονα  χρώματα και αρκετή  φυτική πρωτεΐνη, η συγκεκριμένη σαλάτα μπορεί να σταθεί ως κυρίως γεύμα στο τραπέζι μας.

Αποτελείται από:

¾ φλιτζ. βρασμένα ρεβίθια

¾  φλιτζ. βρασμένο πλιγούρι

1 φλιτζ. φύλλα από baby σπανάκι

1 βολβό βρασμένο παντζάρι

½ φλιτζ. ρόδι.

Θερμίδες:           440 kcal

Υδατάνθρακες: 86g

Πρωτεΐνες:        18,3g

Λιπαρά:             5,1g

Πράσινη σαλάτα με flakes κίτρινης κολοκύθας

  Υλικά που χρησιμοποίησα: Μωβ και πράσινο μαρούλι Ρόκα Flakes κίτρινης κολοκύθας Ραπανάκια Ρόδι Ξινομυζήθρα Πάντα περισσεύει  κολοκύθα, όταν αποφασίζουμε να  τη χρησιμοποιήσουμε και πάντα υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσουμε αυτό…
04 Δεκ, 2023
0

Ceaser’s σαλάτα

Τα υλικά που χρησιμοποίησα: Τρυφερό μαρούλι κομμένο με τα χέρια Καλαμπόκι και κρουτόν ολικής αλέσεως Flakes παρμεζάνας Dressing σαλάτας: Ελαιόλαδο, λευκό ξύδι, λεμόνι, αποξηραμένο σκόρδο και πιπέρι, μουστάρδα, μέλι
04 Δεκ, 2023
0