19Νοέ

Υλικά:

1/2 φλιτζανιού ρεβίθια

Σαλάτα πράσινων λαχανικών

2 κουτ. σούπας ανθότυρο

2 κουτ. γλυκού καυτερό τσίλι

Σουσάμι

1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

Αποξηραμένος μαϊντανός

Λίγο αλάτι

Μπαχαρικά: Πιπέρι, κουρκουμάς, κύμινο, πιπέρι καγιέν

Διαδικασία:

Αφού μουλιάσω για 8 ώρες τα ρεβίθια, τα βράζω σε νερό με λίγο αλάτι για περίπου 1 ώρα.

Στη συνέχεια σοτάρω το κρεμμύδι σε γουόκ και προσθέτω όλα τα μπαχαρικά, ώστε να αναδείξουν τα αρώματα τους. Προσθέτω τα ρεβίθια και ανακατεύω με απαλές κινήσεις για 5 λεπτά. Προσθέτω σουσάμι και μαϊντανό και αφήνω άλλα 2 λεπτά.

Σερβίρω σε σαλατιέρα μαζί με τα λαχανικά, το τυρί και καυτερό τσίλι.

Συνολικές θερμίδες γεύματος:  450kcal

Spaghetti με αυγοτάραχο

Το μοναδικό ελληνικό αλιευτικό προϊόν με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης. Π.Ο.Π. σημαίνει, πως ένα προϊόν έχει μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά ,τα οποία συνδέονται με τη γεωγραφική προέλευση και την παραδοσιακή τεχνογνωσία παρασκευής…
06 Μαρ, 2024
0