Υλικά:
1/2 φλιτζανιού ρεβίθια
Σαλάτα πράσινων λαχανικών
2 κουτ. σούπας ανθότυρο
2 κουτ. γλυκού καυτερό τσίλι
Σουσάμι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
Αποξηραμένος μαϊντανός
Λίγο αλάτι
Μπαχαρικά: Πιπέρι, κουρκουμάς, κύμινο, πιπέρι καγιέν
Διαδικασία:
Αφού μουλιάσω για 8 ώρες τα ρεβίθια, τα βράζω σε νερό με λίγο αλάτι για περίπου 1 ώρα.
Στη συνέχεια σοτάρω το κρεμμύδι σε γουόκ και προσθέτω όλα τα μπαχαρικά, ώστε να αναδείξουν τα αρώματα τους. Προσθέτω τα ρεβίθια και ανακατεύω με απαλές κινήσεις για 5 λεπτά. Προσθέτω σουσάμι και μαϊντανό και αφήνω άλλα 2 λεπτά.
Σερβίρω σε σαλατιέρα μαζί με τα λαχανικά, το τυρί και καυτερό τσίλι.
Συνολικές θερμίδες γεύματος: 450kcal