Ο συνδυασμός φρούτων με λαχανικά θα σας χορτάσει εύκολα. Επίσης, θα σας ενυδατώσει και θα σας δροσίσει ευχάριστα, χωρίς να σας επιβαρύνει με λιπαρά που θα κουράσουν τον οργανισμό σας για να τα μεταβολίσει. Η γεύση από το κατίκι με την κρέμα βαλσάμικου είναι η μεγάλη έκπληξη!
Υλικά:
1 φέτα καρπουζιού (2-3 εκ. πλάτος)
Φύλλα ρόκας
7-8 τοματίνια κομμένα στη μέση
100γρ. κατίκι Δομοκού
1 κουτ. σούπας κουκουνάρι
Σπόρους από ρόδι
1 κουτ. σούπας κρέμα βαλσάμικου
Διαδικασία:
Αλείφω στη φέτα του καρπουζιού λίγο από το κατίκι και απλώνω από πάνω τα φύλλα ρόκας, τα τοματίνια και το υπόλοιπο κατίκι σε κομμάτια. Προσθέτω το ρόδι και το κουκουνάρι και περιχύνω με την κρέμα βαλσάμικου.