20Νοέ

 

Ο συνδυασμός φρούτων με λαχανικά θα σας χορτάσει εύκολα. Επίσης, θα σας ενυδατώσει και θα σας δροσίσει ευχάριστα, χωρίς να σας επιβαρύνει με λιπαρά που θα κουράσουν τον οργανισμό σας για να τα μεταβολίσει. Η γεύση από το κατίκι με την κρέμα βαλσάμικου είναι η μεγάλη έκπληξη!

 

Υλικά:

1 φέτα καρπουζιού (2-3 εκ. πλάτος)

Φύλλα ρόκας

7-8 τοματίνια κομμένα στη μέση

100γρ. κατίκι Δομοκού

1 κουτ. σούπας κουκουνάρι

Σπόρους από ρόδι

1 κουτ. σούπας κρέμα βαλσάμικου

 

Διαδικασία:

Αλείφω στη φέτα του καρπουζιού λίγο από το κατίκι και απλώνω από πάνω τα φύλλα ρόκας, τα τοματίνια και το υπόλοιπο κατίκι σε κομμάτια. Προσθέτω το ρόδι και το κουκουνάρι και περιχύνω με την κρέμα βαλσάμικου.

Πράσινη σαλάτα με flakes κίτρινης κολοκύθας

  Υλικά που χρησιμοποίησα: Μωβ και πράσινο μαρούλι Ρόκα Flakes κίτρινης κολοκύθας Ραπανάκια Ρόδι Ξινομυζήθρα Πάντα περισσεύει  κολοκύθα, όταν αποφασίζουμε να  τη χρησιμοποιήσουμε και πάντα υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσουμε αυτό…
04 Δεκ, 2023
0

Αραβική πίτα με κιμά και αυγό

  2-3 κουταλιές μοσχαρίσιος κιμάς μαγειρεμένος με λαχανικά και σερβιρισμένος με αυγό είναι σίγουρα μια καλύτερη επιλογή από τα επεξεργασμένα κρέατα δηλαδή τα  αλλαντικά.
24 Νοέ, 2023
0