Fusilli με φασολάκια, σκόρδο & γιαούρτι

Πλήρες και απολαυστικό γεύμα που συνδυάζει υπέροχα την ενεργειακή αποθήκη των ζυμαρικών με τη φρεσκάδα και τις βιταμίνες από τα φασολάκια και το ελαιόλαδο. Το σκόρδο δε, ανεβάζει τη γεύση σε άλλη διάσταση!

Υλικά:

250γρ. fusilli

150γρ. χλωρά φασολάκια

1 σκελίδα σκόρδο

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

2 κουτ. σούπας γιαούρτι 2%

Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

Ψήνω τα φασολάκια σε προθερμασμένο φούρνο όσο βράζω σε αλατισμένο νερό τα fusilli. Στο μεταξύ τσιγαρίζω ελαφρά το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και μόλις είναι έτοιμα τα φασολάκια τα ραντίζω με το ελαιόλαδο. Στραγγίζω τα fusilli και αναμειγνύω με τα φασολάκια και το γιαούρτι και αρωματίζω με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Έτοιμο!

Leave your comment