“Τρουφάκια” με σταφύλι, ανθότυρο & κάσιους

Καλοκαιρινό, δροσερό και ισορροπημένο! Απολαύστε το με το αγαπημένο σας ροζέ ή λευκό κρασί και αφεθείτε στην πλούσια γεύση του.

Υλικά (για 35 κομμάτια):

150γρ. φέτα τριμμένη

150γρ. ανθότυρο

80γρ. κάσιους

35 ρώγες σταφυλιού

Διαδικασία:

Ψιλοκόβω τα κάσιους στο μπλέντερ και αδειάζω σε μπολ. Αναμειγνύω το ανθότυρο με τη φέτα. Τυλίγω τις ρώγες του σταφυλιού με το μείγμα και στη συνέχεια πασπαλίζω με το ψιλοκομμένο κάσιους.

Θερμιδική αξία: 25kcal / μερίδα (4 κομμάτια)

Leave your comment