Υλικά:
1/2 κρεμμυδιού
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 φρέσκες τομάτες
λίγο αλάτι, πιπέρι
λίγο μπούκοβο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
4 αυγά
Διαδικασία:
Σοτάρω το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό σκεύος. Προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά αφού τα έχω αλέσει σε μιξεράκι και αφήνω 2 λεπτά να δέσει η σάλτσα. Στη συνέχεια προσθέτω τα αυγά με προσοχή να μη σπάσουν και αφήνω ακόμη 2 λεπτά. Σερβίρω με 1 φέτα ψωμί για κάθε άτομο.