Κλασσική στραπατσάδα

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

Υλικά:

1/2 κρεμμυδιού

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

2 φρέσκες τομάτες

λίγο αλάτι, πιπέρι

λίγο μπούκοβο

1 κουταλιά ελαιόλαδο

4 αυγά

Διαδικασία:

Σοτάρω το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό σκεύος. Προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά αφού τα έχω αλέσει σε μιξεράκι και αφήνω 2 λεπτά να δέσει η σάλτσα. Στη συνέχεια προσθέτω τα αυγά με προσοχή να μη σπάσουν και αφήνω ακόμη 2 λεπτά. Σερβίρω με 1 φέτα ψωμί για κάθε άτομο.

Leave your comment