Σοκολατένια φύλλα κρέπας με φρούτα εποχής

Υλικά:

100ml γάλα σόγιας με γεύση κακάο

5 κουτ. σούπας αλεύρι

1 αυγό

Φρούτα εποχής (επιλογή)

Ξηροί καρποί (επιλογή)

Διαδικασία:

Ετοιμάζουμε το μείγμα για τις κρέπες, χτυπώντας με σύρμα το γάλα με το αλεύρι και το αυγό. Ακολουθούμε τη συνήθη διαδικασία ψησίματος και τις σερβίρουμε ανοιχτές πασπαλίζοντας με κομμάτια ξηρών καρπών (πχ. καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια κλπ) και φρέσκων φρούτων (πχ. μπανάνα, αχλάδι, μήλο κλπ.) από πάνω.

Θερμιδική αξία: 150kcal

Leave your comment