Υλικά:
Φύλλα ρόκας
50γρ. τυρί ροκφόρ
1 φέτα προσούτο
1 μέτριο αχλάδι
μύρτιλα
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού οξύμελο
Διαδικασία:
Κόβουμε με τα χέρια τα φυλλαράκια ρόκας καθώς και το ροκφόρ και σχίζουμε σε κομμάτια μια φέτα προσούτο. Κόβουμε σε φέτες το αχλάδι και ενσωματώνουμε μαζί με τα μύρτιλα. Ολοκληρώνουμε περιχύνοντας με το ελαιόλαδο και το οξύμελο και ανακατεύουμε ξανά για να ενωθούν τα υλικά και τα αρώματα.
Θερμιδική αξία: 450 kcal