05Φεβ

Τα λαχανικά φυσικής ζύμωσης όπως το λάχανο και τα αγγουράκια τουρσί, αποτελούν εξαιρετική πηγή προ βιοτικών. Αυτό το είδος βακτηρίων, εγκαθίσταται προσωρινά στο γαστρεντερικό σωλήνα και γι’ αυτό πρέπει να καταναλώνονται σε σταθερή βάση.

Το συγκεκριμένο σάντουιτς είναι μια πρόταση για ένταξη των λαχανικών φυσικής ζύμωσης στη διατροφή μας.

Παίρνεις 2 φέτες μαύρο ψωμί και απλώνεις ένα ώριμο αβοκάντο, γαρνίρεις με αγγουράκι τουρσί, άνηθο και ξερό κρεμμύδι. Προσθέτεις ένα βρασμένο αυγό σε φέτες και άφθονο λάχανο τουρσί .Γαρνίρεις με μουστάρδα .

Λαχταριστή κρεατόσουπα!

Ζυμώνουμε μπαλάκια από μοσχαρίσιο κιμά με ξερό κρεμμύδι, μαϊντανό και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Σοτάρουμε  σε ελαιόλαδο να ροδίσουν ελαφρώς. Τα αφαιρούμε απ’ την κατσαρόλα. Στη συνέχεια σοτάρουμε  ξερό κρεμμύδι, πράσο…
05 Φεβ, 2025
0