05Φεβ

Τα λαχανικά φυσικής ζύμωσης όπως το λάχανο και τα αγγουράκια τουρσί, αποτελούν εξαιρετική πηγή προ βιοτικών. Αυτό το είδος βακτηρίων, εγκαθίσταται προσωρινά στο γαστρεντερικό σωλήνα και γι’ αυτό πρέπει να καταναλώνονται σε σταθερή βάση.

Το συγκεκριμένο σάντουιτς είναι μια πρόταση για ένταξη των λαχανικών φυσικής ζύμωσης στη διατροφή μας.

Παίρνεις 2 φέτες μαύρο ψωμί και απλώνεις ένα ώριμο αβοκάντο, γαρνίρεις με αγγουράκι τουρσί, άνηθο και ξερό κρεμμύδι. Προσθέτεις ένα βρασμένο αυγό σε φέτες και άφθονο λάχανο τουρσί .Γαρνίρεις με μουστάρδα .

Πάβλοβα Μανταρίνι!

Ένα γλυκό όμορφο σε παρουσίαση και θεϊκό σε γεύση. Πάμε λοιπόν να δούμε πως γίνεται. Σπάω 5, 6 αβγά με μεγάλη προσοχή να μην σπάσει ο κρόκος και χυθεί μέσα…
19 Νοέ, 2023
0