Ένα ιδανικό σνακ που θα σε κρατήσει ελαφρύ και θα ικανοποιήσει την ανάγκη σου για κάτι γλυκό πριν κάνεις γυμναστική!
Το βούτυρο αμυγδάλου δίνει κρεμώδη υφή και επιπλέον άρωμα στο κλασικό αγαπημένο κόκκινο μήλο, την ώρα που οι ξηροί καρποί το ανάγουν σε πρωτεϊνικό super-food. Έτσι, το μήλο διατηρεί τους χυμούς του, χωρίς να αυξάνει το γλυκαιμικό του φορτίο, όπως συμβαίνει όταν ψηθεί.
Υλικά:
1 μήλο
20γρ. βούτυρο αμυγδάλου
2 κουτ. σούπας ωμοί ξηροί καρποί (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα)
Κανέλα σε σκόνη
Διαδικασία:
Αφαιρώ τους σπόρους και κόβω το μήλο σε ροδέλες. Αλείφω τις φέτες με το βούτυρο αμυγδάλου και πασπαλίζω με ξηρούς καρπούς και κανέλα.
Θερμιδική αξία: 300kcal