Ροδάκινο με δυόσμο, cottage & προσούτο

Το καλοκαιράκι έφτασε και για ακόμη μια φορά όλοι ψάχνουν κάτι να τους χορτάσει, χωρίς να τους βαρύνει μέσα στην τόση ζέστη. Τα φρούτα εποχής και, εν προκειμένω τα ροδάκινα είναι πάντα έτοιμα να ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας ως ενδιάμεσο γεύμα ή απογευματινό σνακ.

Υλικά:

1 μεγάλο ροδάκινο

φυλλαράκια δυόσμου

2 κουτ. σούπας τυρί cottage

φέτες προσούτο

κρέμα βαλσάμικου

Διαδικασία:

Απλούστατο, ελαφρύτατο και δροσιστικότατο! Πλένουμε καλά το ροδάκινο και κόβουμε σε φέτες, όπως είναι με τη φλούδα. Από πάνω προσθέτουμε το cottage, γαρνίρουμε με δυόσμο και τυλίγουμε με το προσούτο. Ολοκληρώνουμε με κρέμα βαλσάμικου. Voilà!

 

Leave your comment