Υλικά (για 2 μερίδες):
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 τομάτα σε κύβους
1 κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
2 κουτ. ελαιόλαδο
1 κούπα ρύζι τύπου Arborio
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 πρέζα καυτερή πάπρικα
Αλάτι, λίγο πιπέρι
Μερικές σταγόνες tabasco (ανάλογα πόσο καυτερό θέλετε να είναι)
1 καυτερή πιπεριά για το μαγείρεμα
1 κουτ. σούπας τσάτνεϊ καραμελωμένων κρεμμυδιών με μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τα λαχανικά στο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε το ρύζι, σβήνουμε με το κρασί αλατίζουμε και καρυκεύουμε με tabasco, πάπρικα και πιπέρι και την πιπεριά. Ρίχνουμε σταδιακά ζεστό νερό ακολουθώντας την τυπική διαδικασία για το ριζότο μέχρι να χυλώσει. Σερβίρουμε και στολίζουμε με το τσάτνεϊ και μια καυτερή πιπεριά.