Παραδοσιακό κριθαράκι με γραβιέρα

παραδοσιακό κριθαράκι με γραβιέρα

Υλικά:

μαιντανός ψιλοκομμένος

1 μελιτζάνα σε κύβους

1 σκελίδα σκόρδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/3 κουτιού τοματοπολτό πουμαρό

3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

200γρ. κριθαράκι ολικής

100γρ. τριμμένη γραβιέρα

Διαδικασία:

Σωτάρουμε όλα τα λαχανικά ξεχωριστά και τα αφήνουμε στην άκρη. Τσιγαρίζουμε το κριθαράκι με λίγο λάδι. Ρίχνουμε σιγά-σιγά βρασμένο νερό και στη συνέχεια τον τοματοπολτό και αφήνουμε να μαγειρευτεί γα 10-12 λεπτά. Λίγο πριν γίνει, προσθέτουμε τα σωταρισμένα λαχανικά και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και… Καλή μας όρεξη!!

Θερμιδική αξία: 600kcal / μερίδα

Leave your comment