Υλικά:
3 παντζάρια
1 πατάτα
1 καρότο
1 κρεμμύδι
πιπέρι, πιπέρι καγιέν, σκόρδο, μπούκοβο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
100γραμ. ημιάπαχο γιαούρτι (για το τέλος)
Διαδικασία:
Σοτάρω το κρεμμύδι με μια κουταλιά ελαιόλαδο και προσθέτω τα λαχανικά, νερό και καρυκεύω με τα μπαχαρικά. Σκεπάζω και αφήνω να βράσουν. Πολτοποιώ στο μπλεντεράκι, προσθέτω το γιαούρτι και σερβίρω.
Θερμιδική αξία: 80kcal / κούπα (βγαίνουν 2 μερίδες)