Υλικά (για 2 μερίδες):
250γρ. πέννες ολικής άλεσης
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2-3 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Διαδικασία:
Βράζω τα ζυμαρικά al dente και αφήνω να στραγγίσουν. Σοτάρω το κρεμμύδι μαζί με τα κολοκυθάκια σε wok ή άλλο αντικολλητικό σκεύος μέχρι να μαραθούν, αλατίζω και στη συνέχεια προσθέτω τα ζυμαρικά. Ανακατεύω καλά για 2′ κι έπειτα κατεβάζω από τη φωτιά και σερβίρω. Αρωματίζω με τη ρίγανη, ολοκληρώνω με μια κουταλιά cottage και καρυκεύω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Θερμιδική αξία: 370kcal / μερίδα