Μεσογειακή σαλάτα με κρητικό ντάκο, κάππαρη & γραβιέρα

Υλικά:

1 κρητικό ντάκο, σε κομμάτια

1 μεγάλη ώριμη τομάτα, σε κομμάτια

60γρ. γραβιέρα Νάξου

κάππαρη

1 πρέζα θυμάρι

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία:

Μουσκεύουμε το ντάκο και σπάμε με τα χέρια σε κομμάτια. Κόβουμε την τομάτα και το τυρί και ανακατεύουμε. Αρωματίζουμε με τη ρίγανη και προσθέτουμε την κάππαρη. Ολοκληρώνουμε περιχύνοντας με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ξανά για να ενωθούν τα υλικά και τα αρώματα.

Θερμιδική αξία: 240-260kcal

Leave your comment