Ζυμώνουμε μπαλάκια από μοσχαρίσιο κιμά με ξερό κρεμμύδι, μαϊντανό και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο να ροδίσουν ελαφρώς. Τα αφαιρούμε απ’ την κατσαρόλα. Στη συνέχεια σοτάρουμε ξερό κρεμμύδι, πράσο και καρότο σε ροδέλες. Προσθέτουμε ξανά τα μπαλάκια κιμά και νερό να τα σκεπάσει και λίγο ακόμη. Αφήνουμε να βράσουν για ένα τέταρτο. Προσθέτουμε μανέστρα αφήνουμε ξανά 6-7 λεπτά και λίγο πριν απομακρύνουμε απ’ την εστία την κατσαρόλα, φύλλα σπανάκι να μαλακώσουν μέσα στη σούπα μας. Καλή απόλαυση τις κρύες μέρες του Χειμώνα!
05Φεβ

Σχετικά Άρθρα/Συνταγές

Ψητή γλυκοπατάτα με σπανάκι και αυγά
Η γλυκοπατάτα είναι πλούσια σε άμυλο και καροτένιο. Συγκριτικά με άλλους υδατάνθρακες έχει περίπου 4/100g. ζάχαρη αλλά το υψηλό ποσοστό φυτικών ινών της την κατατάσσει στα τρόφιμα μετρίου γλυκαιμικού…

Ομελέτα με σύκα και κουκουνάρι
Για όλους εκείνους που προτιμούν τη γλυκιά γεύση στο πρωινό τους. Η σύνθεση του συγκεκριμένου γεύματος προσδίδει πληρότητα στον οργανισμό μας. Τα σύκα αποτελούν μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου για…