Ζυμώνουμε μπαλάκια από μοσχαρίσιο κιμά με ξερό κρεμμύδι, μαϊντανό και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο να ροδίσουν ελαφρώς. Τα αφαιρούμε απ’ την κατσαρόλα. Στη συνέχεια σοτάρουμε ξερό κρεμμύδι, πράσο και καρότο σε ροδέλες. Προσθέτουμε ξανά τα μπαλάκια κιμά και νερό να τα σκεπάσει και λίγο ακόμη. Αφήνουμε να βράσουν για ένα τέταρτο. Προσθέτουμε μανέστρα αφήνουμε ξανά 6-7 λεπτά και λίγο πριν απομακρύνουμε απ’ την εστία την κατσαρόλα, φύλλα σπανάκι να μαλακώσουν μέσα στη σούπα μας. Καλή απόλαυση τις κρύες μέρες του Χειμώνα!
05Φεβ

Σχετικά Άρθρα/Συνταγές

Γρήγορο, εύκολο και ισορροπημένο power bowl.
Ένα ελαφρύ γευματάκι που αποτελείται από καλαμπόκι, δηλαδή δημητριακό χωρίς γλουτένη , ρόκα, ντοματίνια και καρότο. Και τα τρία αυτά λαχανικά που επέλεξα, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία…

Αραβική πίτα με κιμά και αυγό
2-3 κουταλιές μοσχαρίσιος κιμάς μαγειρεμένος με λαχανικά και σερβιρισμένος με αυγό είναι σίγουρα μια καλύτερη επιλογή από τα επεξεργασμένα κρέατα δηλαδή τα αλλαντικά.