Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Διαδικτυακή Παρακολούθηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

IMG_8381

Η σωστή τροφή είναι το καύσιμο ενός υγιούς οργανισμού ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τις διατροφικές προτιμήσεις, ακόμη και την επαγγελματική δραστηριότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσεις την ποιότητα ζωής σου φροντίζοντας τον καλύτερό σου φίλο, εσένα. Μέσα από ολοκληρωμένα πακέτα διατροφής και συμβουλευτικής καθοδήγησης, μπορείς να επωφεληθείς από τις υπηρεσίες μου από όπου κι αν βρίσκεσαι. Μάθε χρήσιμα διατροφικά μυστικά που θα μεταμορφώσουν τη δίαιτα σε παιχνιδάκι κι έλα να δουλέψουμε παρέα για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

BASIC / CLINICAL DIEΤ

Αν αποφάσισες να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να τροποποιήσεις αυτές που έχεις, έλα να επιλέξουμε μαζί απλούς τρόπους για να νιώθεις καλά μέσα-έξω κάθε μέρα!

MENTAL DIETING COACHING

Η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου διατροφής, μοιάζει με την απόφαση ενός ταξιδιού στο βαθύτερο «εγώ» μας. Σίγουρα απαιτεί χρόνο, υπομονή και αγάπη. Με σεβασμό στη φύση μας, ας εξερευνήσουμε μέχρι ποιό βαθμό μπορούμε με συνέπεια να εξασφαλίσουμε ένα υγιές σώμα.

FAMILY & KIDS COACHING

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής για μικρούς & μεγάλους (έως και 4 άτομα), με ισορροπημένο διαιτολόγιο, προσαρμοσμένο στις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Όλη η οικογένεια σε ένα πρόγραμμα που… συμφέρει!

BASIC / CLINICAL DIET20
MENTAL DIETING COACHING20€
FAMILY & KIDS COACHING40€

Όλα τα πακέτα online υπηρεσιών αφορούν σε πλάνο διατροφής μίας (1) εβδομάδας.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.

Για την παραλαβή του διαιτολογίου θα πρέπει να προηγηθεί προκαταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα της επιλογής σου, στο λογαριασμό GR39 0140 2110 5820 0210 1130 366 της ALPHA BANK ή GR29 0110 7540 0000 7546 3249 161 της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και να μου αποσταλεί με email στο zoigian@hotmail.com το αποδεικτικό κατάθεσης. Με την επιβεβαίωση της πληρωμής, θα λάβεις το αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής στη διεύθυνση email που δήλωσες στη φόρμα επικοινωνίας.

Σημαντικό ρόλο παίζει ο έλεγχος του σωματικού σου βάρους το οποίο αποτελεί το βασικό κριτήριο που θα μας φέρνει ολοένα πιο κοντά στο στόχο μας. Έτσι λοιπόν, ζυγίζεσαι μια φορά την εβδομάδα, σε συγκεκριμένη ζυγαριά και συγκεκριμένη ώρα της ημέρας (πχ. μετά το πρωινό ξύπνημα) και με ενημερώνεις ώστε να παρακολουθούμε μαζί την πρόοδό σου.

Φυσικά, η επικοινωνία μας δεν περιορίζεται στην εβδομαδιαία βάση. Για οποιαδήποτε απορία έχεις ή εάν επιθυμείς κάποια τροποποίηση στο πρόγραμμά σου, μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή μέσω Messenger, Instagram και Viber.